Вишиванка "Україночка"


Білосніжна вишиванка декорована блакитно-жовтою вишивкою стане основним акцентом вашого образу. І справити незабутне враження при першій зустрічі. Вишиванка виглядає святково і стильно. Свіжі кольори сорочки подарують святковий настрій і впевненість у своїх силах.
За традицією, відкриті місця – манжет та комір, закрито від усього лихого візерунком по колу, що символізує плинність буття.

Символіка вишивки: Хвилі і зигзаги - символ води (вічність). Вважається, що даний знак на вишиванці вбереже від поганого погляду.
Кривулька або безконечник - це символ вiчностi руху небесних свiтил, зокрема сонця та мiсяця; безкiнечна змiна дня i ночi та пiр року.

Синій колір у наших предків вважався наймогутнішим оберегом, що символізує небо і воду, очищення, позбавлення від хвороб і душевний спокій. 
Жовтий колір або, точніше, золотий, символізує багатство, достаток, благополуччя, радість, а також пшеницю і мед. Так що сорочка з жовтою вишивкою неодмінно принесе у ваш будинок багатство і достаток.Тканина: високоякісний білосніжний льон. Нитка – високоякісна бавовна.

Деталі: машинна вишивка хрестиком.
Умови догляду: ручне прання або хімчистка.

Зроблено в Україні.

Контакти: 
тел. 097-191-22-86 (Наталія)
e-mail: ok1368@ukr.net