Вишиванка "Гармонія"

Дизайн вишиванки “Гармонія” є яскравим прикладом поєднання вікових традицій з сучасністю. Відповідно до сьогоднішніх трендів вишиванка має вільний крій, який стане “ізюминкою” будь-якого casual стилю.

Символіка вишивки: вишиванка білого кольору - приклад переплетіння вічного з сьогоденням. Основний елемент в орнаменті - зірка Алатир, що уособлює могутність і невмирущість плодючої творчої сили життя. Оберіг сприяє духовному і тілесному розвитку та добробуту. Подвійний хрест утворює на перетині "цятку", яка символізує відновлення і розвиток. Орнамент, що знаходиться на манжетах та комірі по колу, оберігає власника від лихоліть.



Вишиванку пошито за автентичним кроєм, стилізованим під сьогодення та традиційно оздоблено вишивкою з натуральних ниток, яка є давнім українським оберегом. За традицією, відкриті місця – манжет та комір, закрито від усього лихого візерунком по колу, що символізує плинність буття.

Синій колір у наших предків як раз і вважався наймогутнішим оберегом, що символізує небо і воду, очищення, позбавлення від хвороб і душевний спокій.

Тканина: домотканне полотно. Нитка – високоякісна бавовна.

Деталі: машинна вишивка хрестиком, рукава декоровані технікою «Пухлик» ручної роботи.

Умови догляду: ручне прання або хімчистка.

Виготовлено в Україні

Контакти:
тел. 097-191-22-86 (Наталія)
e-mail: ok1368@ukr.net